Henriëtte Doensen

Contactgegevens

te bereiken via LinkedIn of via
henriettedoensen@gmail.com

Over Henriëtte

Eigenaar van coachingsbedrijf AUTTENTION, gevestigd in s-Hertogenbosch. Ondersteuning van ouder/verzorger in gezin bij autisme.

Mijn kernwaarden van duidelijke structuur en goede onderlinge verhoudingen zijn leidend in mijn coaching. Out of the box denken en toch met duidelijke kaders! Ondersteuning bij persoonlijke groei van de ouder/verzorger zodat die (opnieuw) in eigen kracht komt te staan en in vol vertrouwen met nieuwe kennis en ervaring weer verder kan.

In het recente verleden ben ik bijna twaalf jaar werkzaam geweest bij Slachtofferhulp Nederland.  Ik ben moeder van drie kinderen waarvan de jongste een dochter is met klassiek autisme. Ik ben ook als vrijwilliger werkzaam bij het autismecafé in ‘s-Hertogenbosch. Gediplomeerd (autisme)coach.

Het was voor mij een lange zoektocht binnen de processen die ik tegen kwam en had hierbij  weinig ondersteuning, stond er vaak alleen voor. Dat heeft me er nooit van weerhouden om te zoeken naar een methode die mij kon helpen  om in mijn eigen  kracht  te gaan staan. Ik heb zo te zeggen mijn eigen pot met goud gevonden. In uw zoektocht kan ik u ondersteunen in uw processen en bij het vinden van wat u sterk maakt.