Marion Veldhuizen

Contactgegevens

marionveldhuizen@outlook.com
06 41 84 85 10
via LinkedIn: Marion Veldhuizen

Over Marion

Ik ben al jaren werkzaam binnen de zorgsector. Eerst op een woongroep, als begeleider en later als leidinggevende. Toen ik zelf een dochter kreeg met later een diagnose autisme, en ADHD veranderde er veel in mijn werkzame leven. Ik nam ontslag en werd de rode draad, de stabiele factor in ons gezin. Natuurlijk met vele hobbels en hoogte en diepte punten. Ik heb in den Bosch het Autismecafé voor en door ouders opgezet, ben vrijwilliger bij oudervereniging Balans en ben dus zeer betrokken vanuit het ouderperspectief.  Inmiddels wel weer aan het werk en behoorlijk ervaren en deskundig in zorgland. Ik weet hoe het is als ouder om aan de tafel te zitten met de professionals en ook ik weet hoe het is om professional te zijn. Dat maakt dat mijn kijk bijzonder is en ik vanuit mijn verhaal hopelijk iets kan toevoegen aan uw verhaal. Niet om het beter te weten, maar om te laten inzien dat het meenemen van ouderperspectief áltijd belangrijk is en een meerwaarde heeft. Op dit moment begeleid en coach ik ouders van kinderen met autisme. Dit doe ik via mijn eigen bedrijfje. Kijk maar eens op mijn website voor meer informatie.

ik gebruik in mijn lezingen en workshops voorbeelden vanuit mijn eigen ervaringen als ouder. Maak veel gebruik van de ouderschapstheorie van Alice van der Pas (die overigens iedereen die met ouders werkt zou moeten kennen 😉 ) en probeer juist te luisteren en te horen. Interactie gegarandeerd!

Ik heb nog veel meer te vertellen en te delen,  neem contact met me op als u geïnteresseerd bent in wat ik voor u kan betekenen binnen uw organisatie als spreker. Ik richt me zowel op professioals als ouders.