Maartje de Vries

Contactgegevens

maartje@perspectiviacoaching.nl

https://www.linkedin.com/in/maartje-de-vries-92042383/

www.perspectiviacoaching.nl

 

Over Maartje

Als ervaringsdeskundige ouder van een dochter met autisme weet ik dat aansluiten, geduld en begrip belangrijk en nodig is. Alle fronten (school, zorg, werk, thuis) zouden samen moeten werken om de kracht en kwaliteiten uit de mensen (met autisme) te halen. Het ouderperspectief wordt vaak vergeten.

Als opgeleide ‘ouder ervaringsdeskundige’ spreker kan ik mijn verhaal vanuit het ouderperspectief delen. De reis als ouder is vaak een hobbelige reis. Je wilt dit samen met de professionals doen. Ik neem je mee in mijn reis als ouder van een dochter met autisme en een angststoornis.

Het doel van mijn verhaal vertellen is dat er vaker vanuit het ouderperspectief gekeken kan worden. Dat er een gesprek plaatsvindt tussen ouders en professionals. Dat er vertrouwen is in ouders. Luister, ga naast ze staan. Sterke ouders kunnen beter voor zichzelf en hun kind zorgen. Mijn verhaal kan een inleiding zijn op een teamochtend of een kennissessie. Het thema is ouderschap en autisme.

Als eigenaar van PerspectiviA coaching & training coach ik vrouwen met autisme, ouders van een kind met autisme en zorg & onderwijs professionals. En verzorg ik trainingen/ lezingen voor zorg & onderwijs professionals.

Mijn passie ligt bij verbeteren, ontwikkeling stimuleren en mensen in hun kracht zetten. Het liefst realiseer ik dit voor/ rondom mensen met autisme.